ΑΡΧΙΚΗ >

ΝΕΟΣ ΣΤΟ ELEFTHERIOUONLINE /

>

Διεθνείς Αγορές

Διεθνείς Αγορές

 
Διεθνείς Αποστολές
 
Τώρα το www.eleftheriouonline.gr πραγματοποιεί αποστολές σε πάνω από 100 Χώρες ανά τον κόσμο, διατηρώντας πάντα την αξιοπιστία του και την απαράμιλλη ποιότητα των αγαπημένων σας επιλογών! 
 
Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται εκτός Ελλάδος, ενδέχεται να υπόκεινται σε τοπικά έθιμα τελών ή δασμών των εκάστοτε Χωρών. Κάθε χώρα έχει διαφορετικές διαδικασίες και  τέλη για τα εισερχόμενα πακέτα. Το eleftheriouonline.gr δεν διαθέτει πληροφορίες σχετικά με την τελωνειακή πολιτική ή τους δασμούς κάθε χώρας.
Οι αποστολές μας εκτός Ελλάδος πραγματοποιούνται με 2 τρόπους:
  • Με το Ελληνικό Ταχυδρομείο ως συστημένο δέμα (υπάρχει ως επιλογή για κάθε Χώρα, στη φόρμα παραγγελίας , όπου αυτόματα εμφανίζεται το κόστος αποστολής.
  • Με DHL Express, ταχεία αποστολή. Για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με εκτιμώμενο κόστος αποστολής και χρόνο παράδοσης, παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε τα πλήρη στοιχεία παράδοσης: Ονοματεπώνυμο παραλήπτη, Διεύθυνση, ΤΚ περιοχής & τηλ. επικοινωνίας.

Κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα μας, προχωρούμε με την αποστολή της παραγγελίας σας με όποιο τρόπο επιλέξετε.

Οι χρόνοι αποστολής για διεθνείς παραγγελίες θα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. 

Εάν έχετε την οποιαδήποτε απορία ή θέλετε κάποια διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα. Στόχος μας είναι να απαντήσουμε σε όλα τα e-mail μέσα σε 24 ώρες.
 
Κόσμημα Ελευθερίου -Κατάστημα Κορίνθου
Δαμασκηνού 1 & Πειρήνης 13, Κόρινθος
Τηλέφωνα : +30 27410 21444-22401-22257
Fax : 27410 76910
 
Κόσμημα Ελευθερίου -Κατάστημα Πάτρας
Ρήγα Φεραίου 111
26221 Πάτρα
Τηλέφωνα : 2610 275760
 
Εναλλακτικά, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο παρακάτω πλαίσιο.
 
:
:
: