ΑΡΧΙΚΗ >

ΝΕΟΣ ΣΤΟ ELEFTHERIOUONLINE /

>

Οδηγός αγορών

 'Αμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Μπορείτε να βρείτε το ιδανικό δώρο και εμείς θα φροντίσουμε να το παραδώσουμε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή!!! Το www.eleftheriouonline.gr παρέχει άμεση και δωρεάν αποστολή των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρίες ταχυμεταφορών.
 
Με μέγιστο μέλημα μας την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες Courier έτσι ώστε να καλύπτουμε το 100% και των πιο δύσβατων περιοχών: SPEEDEX και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ κ.α.. Οι αποστολές μας για όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν!
 
Δείτε τι ισχύει για τις αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας
 
 
Στόχος μας είναι οι παραγγελίες σας να αποστέλλονται εντός 1 με 3 εργάσιμες ημέρες (αφορά τα άμεσα διαθέσιμα είδη από το κατάστημα μας. Στην περίπτωση που το προϊόν χρειαστεί τροποποίηση ή σταλεί σε κάποια απόμακρη ή δύσβατη περιοχή η αποστολή γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών, πάντα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το κατάστημα μας ή τη συνεργαζόμενη εταιρία courier, και πάντα εξαιρουμένων ειδικών συνθηκών (καιρικές κτλ).

Για τα είδη με τη σήμανση “κατόπιν παραγγελίας”, δλδ. μη διαθέσιμα στο κατάστημα μας τη δεδομένη χρονική στιγμή της παραγγελίας σας, ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 15-30 εργάσιμες μέρες. Ο εκτιμώμενος χρόνος μπορεί να διαφοροποιηθεί αναλόγως διαθεσιμότητας στον προμηθευτή μας. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας κρατά ενήμερους μετά από κάθε ενημέρωση από τους προμηθευτές μας.
 
Πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι παραδόσεις υπογράφονται από τον παραλήπτη κατά την παράδοση. Κατόπιν της παράδοσης ακολουθεί τηλεφωνική ενημέρωση ή e-mail επιβεβαίωσης παράδοσης όπου αυτό χρειαστεί.
 
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη παροχής υπηρεσιών μη διστάσετε να μας καλέσετε στα 27410-21444 & 27410-22401.Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι αφιερωμένο στην έγκαιρη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα των αναγκών σας.
 
Παράδοση εντός 15 λεπτών στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου
 
Χρειάζεστε ένα δώρο που πρέπει να παραδοθεί σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου; Το κατάστημά μας προσφέρει παράδοση εντός 15 λεπτών στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, στο σπίτι, την εκκλησία, το μαιευτήριο, το μαγαζί, την εκδήλωση και γενικά στο μέρος που εσείς επιθυμείτε!!!
 
Πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι παραδόσεις υπογράφονται από τον παραλήπτη κατά την παράδοση. Κατόπιν της παράδοσης ακολουθεί τηλεφωνική ενημέρωση ή email επιβεβαίωσης παράδοσης όπου αυτό χρειαστεί.
 
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη παροχής υπηρεσιών μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 2741022401. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι αφιερωμένο στην έγκαιρη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα των αναγκών σας.