ΑΡΧΙΚΗ >

MY ELEFTHERIOU /

>

Το δώρο σας!

Το δώρο σας!

Με τις αγορές σας, το Κατάστημα Ελευθερίου επιβραβεύοντας την εμπιστοσύνη σας, σας προσφέρει ένα μοναδικό δώρο! Τα δώρα μας πολλά! Η επιλογή δική σας!

1.Στις αγορές σας άνω των 300 ευρώ το δώρο μας για εσάς είναι  ένα υπέροχο βραχιόλι με φυσικά fresh water μαργαριτάρια που θα κοσμεί το χέρι σας για μια ζωή!

2.Με  αγορές άνω των 400 ευρώ, σας χαρίζουμε ένα μαργαριταρένιο βραχιόλι με φυσικά fresh water μαργαριτάρια και υπέροχα δεσίματα, κάθε ένα από αυτά ξεχωριστό και μοναδικό!
Και για τους άντρες πελάτες μας ένα υπέροχο δώρο! Ένα σπάνιο κομπολόι με άρωμα λιβάνι, ένα ιδιαίτερο άρωμα φερμένο από τα βάθυ της Ανατολής!

3.Για κάθε αγορά σας άνω των 500 ευρώ το δώρο μας για εσάς είναι ένα εξαιρετικής αισθητικής μαργαριταρένιο κολιέ με φυσικά fresh water μαργαριτάρια, με κάθε μαργαριτάρι σε διάμετρο 10mm-11mm !! Ένα δώρο με διαχρονική αξία!


4. Οι αγορές σας άνω των 700 ευρώ εξασφαλίζουν για εσάς ένα πολύτιμο δώρο! Ένα μοναδικό κολιέ από φυσικά fresh water μαργαριτάρια με μεγάλη διάμετρο σε κάθε ένα μαργαριτάρι, από 11mm έως και 13mm, ιδανικό για να συμπληρώσετε τις casual αλλά και τις βραδινές σας εμφανίσεις!