ΑΡΧΙΚΗ >

ΒΟΗΘΕΙΑ /

>

Εξυπηρέτηση πελατών

Το eleftheriouonline.gr  είναι online κατάστημα κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί με έδρα την Κόρινθο όπου βρίσκεται και το κατάστημα Ελευθερίου από το 1938 στη Δαμασκηνού 1 & Πειρήνης 13.
Το Κόσμημα Ελευθερίου από το 1938 που ιδρύθηκε η επιχείρηση, έχει ως απώτερο σκοπό της την παροχή υψίστου βαθμού εξυπηρέτησης των πελατών μας που όλα αυτά τα χρόνια μας ακολουθούν πιστά. Εδώ θα βρείτε μοναδικά & πολύ Ιδιαίτερα Κοσμήματα φερμένα από μεγάλους Οίκους του Εξωτερικού ή κατασκευασμένα από εμάς στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μας και τα οποία πάντα συνοδεύονται με Πιστοποίηση από το Κατάστημα μας. Επιπλέον βρείτε Επώνυμα Ρολόγια, Αξεσουάρ και Δώρα από τα μεγαλύτερα Brand για τη Γυναίκα, τον 'Ανδρα αλλά και πανέμορφα Κοσμήματα το Παιδί καθώς και τη μεγαλύτερη συλλογή από Είδη Γραφής, Επιχειρηματικό Δώρο, Δερμάτινα Είδη & Αξεσουάρ με την υπογραφή των Μεγαλύτερων Επώνυμων Brand. Φτιάξτε τις Βέρες των ονείρων σας και "Ζήστε το Μύθο" σας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας για μελλόνυμφους!
                                                                                   
Στόχοι μας είναι:
 
 -Η μεγάλη ποικιλία σε Κοσμήματα, Ρολόγια και Αξεσουάρ που συνεχώς ανανεώνεται!
 
- Η γρήγορη και ασφαλής αποστολή σε όλη την Ελλάδα  αλλά και παγκοσμίως.
- Οι απλές και γρήγορες επιστροφές και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών, καθώς για εμάς έχει πρωταρχική σημασία η εμπειρία των πελατών μας.