ΑΡΧΙΚΗ >

ΒΟΗΘΕΙΑ /

>

After Sales Service

After Sales Service

 Επιθυμία μας είναι τα Κοσμήματα που αποκτάτε από το Κόσμημα Ελευθερίου, να σας συντροφεύουν μια ζωή!

Το Κόσμημα Ελευθερίου έχει δει δημιουργίες κοσμημάτων του να μεταδίδονται από τη μία γενιά στην επόμενη από το 1938 έως το σήμερα! Με το πέρασμα του χρόνου, αυτές οι δημιουργίες ζουν με αυτούς που τις υιοθετούν, και ως εκ τούτου εκτίθενται σε διαφορές θερμοκρασίας, στη ρύπανση, σε περιστασιακά χτυπήματα και την επαφή με διαφορετικές επιφάνειες, πρώτο μεταξύ των οποίων είναι το δέρμα του χρήστη. Δεδομένου ότι αυτές οι δημιουργίες είναι πολύτιμες, τα κοσμήματα αξίζουν όλη τη φροντίδα και την προσοχή σας. Αναθέτοντας τα στο Κόσμημα Ελευθερίου,  θα συνεχίσει να διατηρεί τα αγαπημένα σας κοσμήματα στην αρχική τους κατάσταση δωρεάν για τα επόμενα χρόνια και τις επόμενες γενιές.

Διαδικασία αποστολής και επιδιόρθωσης κοσμημάτων

- Αποστολή προϊόντος

 Για την αποστολή θα πρέπει ο πελάτης να συμπληρώσει την ειδική φόρμα (ή απλά σε ένα έντυπο), στην οποία θα εξειδικεύει το λόγο για τον οποίο προβαίνει στην αποστολή του προϊόντος και το αίτημά του (επιδιόρθωση, επισκευή ή αλλαγή σε νούμερο του προϊόντος που αποστέλλει). Μετά τη γνωστοποίηση του αιτήματος του πελάτη κατά την παραλαβή του κοσμήματος σας και αν συντρέχει λόγος, το τμήμα παραλαβών μας θα επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά ή μέσω email στα στοιχεία καταχώρησης του πελάτη.

Ο πελάτης συσκευάζει το προϊόν με τρόπο ώστε να είναι προστατευμένο κατά τη μεταφορά και στέλνει το δέμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (οδός Δαμασκηνού 1 και Πειρήνης 13, Κόρινθος ΤΚ 20131). Ακολουθεί έλεγχος του προβλήματος που αναφέρεται από τον πελάτη από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα και το εργαστήριο μας και στη συνέχεια επικοινωνία μαζί του για ενημέρωσή του σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου, όταν συντρέχει ιδιαιτερότητα επισκευής.

 

Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος .

Ειδικώς για την περίπτωση που απαιτείται επιδιόρθωση ή σε ειδική παραγγελία ο χρόνος της παράδοσης θα καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

 - Στο φυσικό μας κατάστημα

 Κατόπιν, τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, η επιστροφή του προϊόντος και η παραλαβή του σωστού/επιδιόρθωση ή αντικατάστασή του ελαττωματικού μπορεί να γίνει και στο φυσικό μας κατάστημα. Ο πελάτης φέρνει το προϊόν στο χώρο του καταστήματος και αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής κατά τα ανωτέρω, παραλαμβάνει το σωστό προϊόν ή γίνεται, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη, αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίδιο με το επιστραφέν ή άλλο προϊόν της αρεσκείας του αντίστοιχης ποιότητας και τιμής ή αφήνεται το προϊόν για επιδιόρθωση και συμφωνείται ο τρόπος και ο χρόνος παραλαβής του.

 Δημιουργίες που αγοράστηκαν από άλλα καταστήματα ή ιστοσελίδες εκτός από το eleftheriouonline.gr και δεν φέρουν το warranty του Κόσμημα Ελευθερίου δεν αναγνωρίζονται ως αυθεντικές δημιουργίες μας, και δεν συνάδουν δωρεάν συντήρησης.